Ai întrebări?

Termeni și condiții

Termeni Generali

Site-ul www.katartis.ro este administrat de S.C. Katarsis Solutions S.R.L. cu sediul social în București, Str. Bostanilor, nr.4, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/1777/2014, având Codul Unic de Înregistrare RO 32792936 și contul bancar RO20INGB0000999904192309 la ING BANK NV.

Katarsis Solutions permite accesul la site și implicit la conținutul site-ului atât vizitatorilor, cât și utilizatorilor. Prin termenul „Vizitator” al site-ului se înțelege orice persoană fizică sau juridică ce va avea acces liber la site. Prin termenul „Utilizator” al site-ului se înțelege orice „vizitator” care se înregistrează ca „utilizator” prin completarea unui formular de înregistrare, care îi va folosi la realizarea de comenzi de produse de pe site.

Prezentul document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza site-ul www.katartis.ro. Utilizarea acestui site exprimă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile din acest document.
Katarsis Solutions poate aduce în orice moment modificări asupra conținutului site-ului www.katartis.ro, modificări de structură, accesibilitate sau poate sista furnizarea informațiilor pe site, fără a necesita un acord prealabil și fără a acorda vreo notificare către utilizatori sau către terțe persoane. De asemenea, Katarsis Solutions poate limita accesul la anumite părți din site, la anumite facilități, poate aduce limitări de acces anumitor IP-uri fără notificări și fără vreo răspundere.

În acest document, orice persoană fizică / persoană juridică sau orice entitate juridică care își face un Cont în Site și efectuează o comandă va fi denumită Cumpărător.

Produse și politica de prețuri

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.katartis.ro sunt proprietatea Katarsis Solutions. Katarsis Solutions garantează că produsele sunt noi, ambalate corespunzător și în momentul livrării sunt însoțite de factura fiscală, conform legislației în vigoare.
Produsele sunt oferite în limita stocului disponibil, prin urmare www.katartis.ro își rezervă dreptul de a nu onora o comandă dacă produsul vizat nu se mai află în oferta curentă de pe site. Katarsis Solutions se angajează, în același timp, să actualizeze oferta de produse de pe site în funcție de disponibilitatea produselor în stoc.

Prețurile prezentate pe site în lista de produse includ TVA (5%), însă nu includ costurile de livrare. Costurile de livrare sunt afișate în secțiunea “Coșul de cumpărături” .Mai multe detalii despre politica de livrare în secțiunea “Livrare și retur”. În secțiunea “Coșul de cumpărături” vor fi afișate atât prețul total al produsului (TVA inclus), cât și prețul total al comenzii(costuri de transport și TVA incluse).

Katarsis Solutions se angajează să afișeze corect pe site-ul www.katartis.ro prețurile și informațiile cu privire la caracteristicile și disponibilitatea produselor. Totuși mai pot apărea erori de sistem în afișarea sau calcularea prețurilor. În acest caz, va fi considerat prețul final al comenzii cel stabilit telefonic împreună cu consultantul de vânzări Katartis.ro. Dacă întâmpinați astfel de neconcordanțe, vă rugăm să le scrieți pe adresa de email office@katartis.ro .

Imaginile publicate pe site în dreptul produselor pot fi cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot fi diferite de cele prezentate în imagini. Pentru a evita o astfel de situație este indicat să discutați în prealabil cu un consultant de vânzări al firmei noastre. În același timp, Katarsis Solutions își rezervă dreptul de a modifica și actualiza descrierile produselor fără nicio notificare prealabilă.

Facturare și plată

Plata poate fi facută prin:
1. Ramburs (Veți face plata în momentul în care primiți produsele de la curier);
2. Virament (numai după primirea facturii proforme pe mail);
3. Card bancar(prin intermediul unui procesator de plăți online).

4. Poți efectua plata inclusiv cu cardurile speciale (carduri culturale, educaționale sau de cadou UP RomaniaEdenred ) atunci când plasezi o comandă pe www.katartis.ro .

Ramburs
Comanda se achită la livrarea efectuată de către agentul firmei de curierat.

Virament
Metoda de plată preferată de către clienții cu persoanalitate juridică. Viramentul se poate face NUMAI după ce ați primit factura proformă pe email, în contul firmei:
SC Katarsis Solutions SRL
Reg. Com.: J40/1777/2014
CIF: RO 32792936
IBAN: RO20INGB0000999904192309
ING BANK NV

În urma înregistrării plății, factura fiscală va fi emisă.

Plata cu cardul bancar

Comanda se achită cu ajutorul unui card bancar prin intermediul procesatorului de plăți online Netopia Payments.

Plata nu se face pe site-ul www.katartis.ro, ci pe o pagină a parternerului Katarsis Solutions.

În momentul în care Cumpărătorul apasă butonul “Plasează comanda” din pagina Checkout, acesta va fi redirecționat către site-ul procesatorului de plăți. În urma înregistrării plății cu success, utilizatorul se va întoarce pe www.katartis.ro, iar comanda va fi înregistrată în baza de date www.katartis.ro .

Livrare și transport

Katarsis Solutions se obligă să livreze Bunurile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător.

Katarsis Solutions va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Katarsis Solutions va efectua livrarea Bunurilor și Serviciilor numai pe teritoriul României. Pentru transport extern vă rugăm să ne sunați la numărul 40770529895 sau să ne scrieți pe office@katartis.ro

Pentru mai multe detalii privind livrarea și transportul produselor, accesați pagina “Livrare și retur”.

Confidențialitatea datelor personale

Pentru mai multe detalii, accesati pagina “Date cu caracter personal”.

Înscrierea de recenzii

Înscrierea de recenzii se poate face, de către Utilizatori/Cumpărători/Vizitatori, în secțiunea “Recenzii” existentă pe pagina fiecărei cărți. Informațiile înscrise pot fi atât pozitive, cât și negative.

În momentul înregistrării unei anumite recenzii pe site Utilizatorii/Cumpărătorii/Vizitatorii acordă lui Katarsis Soluions o licență neexclusivă, perpetuuă, irevocabilă, nelimitată teritorial și dau dreptul lui Katarsis Solutions de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui și de a afișa acest conținut.

Fiecare Utilizator/Cumpărător/Vizitator, în momentul înscrierii de recenzii în secțiunile menționate, se angajează să respecte următoarele reguli:

–    să facă referiri doar la caracteristici și/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitând informații legate de aspecte ce se pot schimba (preț sau oferte promoționale) sau informații care țin de modul desfășurării comenzii;

–    să folosească doar limba română;

–    să utilizeze un limbaj corespunzător, neofensator, fără termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Cumpărător/Vizitator;

–    să se asigure că informațiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neînșelătoare și în conformitate cu legile aplicabile, respectând astfel inclusiv drepturile altor părți, drepturile de autor, de marcă comercială, de licență sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;

–    să folosească această facilitate doar pentru a comunica sau a obține detalii suplimentare referitoare la o anumită carte de pe site fără a face referire către alte firme ce promovează vânzarea si cumpărarea de produse sau servicii;

–     să nu furnizeze sau să solicite, în niciun mod și în nicio măsură, date personale (detaliile de contact, informații despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume și/sau prenume, etc.) sau orice altă informație care poate determina dezvăluirea acestor date personale;

–     să nu înscrie informații și/sau detalii despre URL-uri (legături) din alte site-uri comerciale ce desfașoară aceeași activitate comercială ca și Katarsis Solutions;

–    să nu încerce fraudarea serviciilor puse la dispoziție de către Katarsis Solutions sau să înscrie recenzii care să conțină materiale de natură publicitară;

–    să nu utilizeze recenziile ca mijloc de comunicare cu Katarsis Solutions. În acest sens se vor folosi datele de contact ale Katarsis Solutions înscrise pe site;

În cazul în care Katarsis Solutions constată încălcarea Termenelor și Condițiilor în mod repetat, acesta își rezervă dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Cumpărătorului/Vizitatorului de a înscrie recenzii în secțiunea Recenzii a fiecărei cărți.

Pentru sesizări sau reclamații legate de produsele de pe site, Cumpărătorii pot utiliza adresa de email office@katartis.ro pentru a transmite părerile lor. Termenul maxim de soluționare a reclamațiilor sau sesizărilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

Răspundere

Katarsis Solutions nu poate fi responsabilă pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Katarsis Solutions a oricăreia din obligațiile sale conform comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea cărților după livrare și în special pentru pierderea acestora.

Plata nu se face pe site-ul www.katartis.ro, ci pe o pagină a parternerului Katarsis Solutions.

În momentul în care Cumpărătorul apasă butonul “Plasează comanda” din pagina Checkout, acesta va fi redirecționat către site-ul procesatorului de plăți. În urma înregistrării plății cu success, utilizatorul se va întoarce pe www.katartis.ro, iar comanda va fi înregistrată în baza de date www.katartis.ro .

Abonare Newsletter

Completând formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, vă dați acordul, în mod expres și neechivoc ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie stocate și prelucrate de furnizor.
Datele personale completate în formular vor fi folosite în conformitate cu politica de confidențialitate și nu vor fi făcute publice niciunei terțe părți fără acordul dumneavoastră.

Confidențialitate

Informațiile de orice natură furnizate de către Cumpărător/Vizitator, vor rămâne în proprietatea Katarsis Solutions.

Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Katarsis Solutions acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteti, de asemenea, de acord ca Katarsis Solutions să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul Site-ului. Katarsis Solutions nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.

Fraudă

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.katartis.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul va fi considerat o tentativă de fraudare a site-ului www.katartis.ro și va face obiectul unei plângeri penale la organele de politie, împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt.

Forța majoră

Nici una dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale atribuite în momentul comenzii, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a comenzii fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

Livrare și retur

Urmărirea comenzii tale

După ce ai înregistrat comanda, poți urmări statusul acesteia din contul tău de client, din secțiunea”statusul comenzii”.

Dacă ai nevoie și de alte informații decât cele afișate în contul tău, contactează-ne!

 

Modificare sau anulare comandă

Dacă te-ai răzgândit și nu mai vrei un produs din comandă, vrei alt produs decât cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, te rugăm să ne contactezi cât mai repede

Livrare

În luna decembrie 2022 sunt acceptate doar plățile cu cardul pe site-ul www.katartis.ro. Ridicările de la depozit nu mai sunt posibile în luna decembrie 2022.

 • Curier, fără ramburs: 20 lei
 • Curier, cu ramburs: 25 lei
 • Livrare easybox, fără ramburs: 12 lei
 • Livrare easybox, cu ramburs: 17 lei
 • Ridicare personală de la adresa: Valea Cascadelor nr 21, Sector 6, București 
 • Livrări externe: prețul diferă în funcție de țără și greutatea coletului. Vă rugăm să ne sunați sau să ne scrieți pentru mai multe informații la datele de contact de pe site.

 

Livrarea prin curier

 

Firma de curierat cu care colaborăm vă va trimite SMS în ziua livrării. Dacă ați ales plata ramburs, la primirea coletului veți achita curierului valoarea comenzii. Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare în București și în 2-4 zile lucrătoare în restul țării.

Livrarea este gratuită la comenzile de peste 300 de lei.

Ridicare personală

Vă putem pune la dispoziție un punct de ridicare al comenzilor plasate fie prin intermediul acestui website, fie telefonic. Adresa la care ne putem întâlni este: Valea Cascadelor nr 21, Sector 6, București.

Pentru ridicarea personală nu se mai plătește transportul. Vă rugăm să ne sunați înainte de ridicarea coletului la numărul: 0770 529 895


RETUR

Legislația româneasca prevede: Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Utilizatorul Katartis.ro poate returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singura condiție este ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat (să aibă etichetele atașate, ambalajul original și documentele care l-au însoțit). În maximum 30 de zile de la data returnării, îți vom înapoia contravaloarea comenzii.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de utilizator, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

În cazul în care livrarea nu se poate efectua din cauza informatiilor incorecte/incomplete scrise de client în comandă (număr de telefon greșit, adresă greșită, etc.), iar coletul se face retur, pentru o nouă expediere, clientul va trebui să plătească (din nou) taxa de transport. Iar dacă comanda nu a fost deja plătită online, pentru o nouă expediere, clientul va plăti în avans atât transportul, cât și valoarea inițială a comenzii.

De asemenea, în situațiile în care un utilizator comandă mai multe exemplare dintr-un singur produs și confirmă la final comanda, iar aceasta este livrată, pentru returul produselor comandate în plus, utilizatorul va suporta taxa de transport. În maximum 30 de zile de la data returnării, îți vom înapoia contravaloarea produselor returnate. Singura condiție este ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat (să aibă etichetele atașate, ambalajul original și documentele care l-au însoțit)

 

 

 

FAQ

Cum îmi fac un cont?

1. Intră aici și vei fi direcționat automat în pagina de creare a contului.

2. Completează formularul din dreptul ÎNREGISTREAZĂ cu adresa ta de email și parola pe care vrei să o folosești pentru acest cont.

3. Apasă butonul ÎNREGISTREAZĂ.

Informațiile tale nu vor fi distribuite niciodată către o altă companie. Pentru mai multe informații accesați pagina „Date cu caracter personal”!

Cum modific informațiile contului?

 1. Autentifică-te.
 2. În pagina contului tău găsești linkul care te duce către pagina de editare a contului.

Am uitat ce parolă am

Completează formularul de pe această pagină și verifică-ți emailul pentru următoarele instrucțiuni.

Am primit coletul dar nu este produsul pe care l-am comandat

Dacă te afli în această situație te rugăm să iei legătura cu echipa Katartis.ro folosind  una din aceste metode de contact.

Care este politica de retur?

Utilizatorul Katartis.ro poate returna produsele cumpărate în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singura condiție este ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat: să aibă etichetele atașate, ambalajul original și documentele care l-au însoțit. În maximum 30 de zile de la data returnării, îți vom înapoia contravaloarea comenzii. Cheltuielile de returnare sunt suportate de utilizator, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

Garanția securității

Acest website este protejat prin folosirea encriptării SSL (secure socket layer), cel mai înalt standard folosit în securitatea Internetului.

Prețurile afișate conțin TVA?

Da. Dacă accesezi coșul de cumpărături, poți observa în orice moment totalul TVA-ului din factura ta.

Am nevoie de o copie a facturii

Factura va fi în colet, împreună cu celelalte produse. La cerere, putem să o trimitem și pe e-mail.

Politică de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Cine suntem și cum ne puteți contacta

Editura Katartis este denumirea comercială a Katarsis Solutions SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în București, Strada Bostanilor, nr. 4, bl. 14, ap. 36, sector 6 cu număr de ordine în Registrul Comerțului J40/1777/2014, cod unic de înregistrare fiscală RO32792936 (în continuare “Editura Katartis”). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

 

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

Colectăm date cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Informațiile pe care le solicităm sunt: nume, prenume, adresa email, adresa de facturare și cea de livrare, metoda de plată. Pentru adresele de livrare și facturare solictăm următoarele informații: numele și numărul străzii, bloc, scară, etaj, număr apartament, localitate, județ, număr de telefon.

Editura Katartis nu folosește autentificare cu Facebook, Google sau alți furnizori

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal (date privind naționalite, etnie, religie, date biometrice, localizare, etc) . De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

 

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

 1. Pentru prestarea serviciilor Editurii Katartis

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

 1. a) Crearea și administrarea contului în cadrul site-ului Editurii Katartis;
 2. b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
 3. c) Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;
 4. d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;
 5. e) Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;
 6. f) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile Editurii Katartis.

Anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

 

 1. Pentru marketing

Dorim să vă ținem la curent cu ofertele, promoțiile noastre și noutățile apărute în portofoliul Editurii Katartis, de aceea vă putem trimite mesaje prin email. Comunicarea de marketing va fi făcută numai în cazul în care vă oferiți consimțământul în prealabil, fie prin utilizarea modulului „Abonare newsletter” prezent în site, fie prin oferirea acordului la finalizarea comenzii.

Dacă doriți să nu mai primiți notificările noastre, vă veți putea dezabona direct din mesajul primit sau contactându-ne prin oricare metodă prezentă pe site: email, telefon, scrisoare poștală.

 

 1. Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

– Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei Editurii Katartis față de atacuri cibernetice:

– Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;

– Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale  cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislatia aplicabila in aceasta materie.

 

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont pe site-ul Editurii Katartis. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, cu mențiunea că datele vor rămâne întipărite pe documentele fiscale deja emise pentru conformarea cu legislația fiscală în vigoare.

 

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

– furnizorilor de servicii de curierat;

– furnizorului de servicii de facturare: SmartBill

– furnizorului de servicii de plată: MobilPay

– furnizorului de servicii de marketing prin email: MailChimp.com. Puteți consulta politica de confidențialite la următoarea adresă: https://www.intuit.com/privacy/statement

– furnizorului de servicii de monitorizare și comunicări personalizate: Retargeting.biz

– altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

 

Retargeting.biz

 • Cu scopul de a profila, monitoriza și a trimite comunicări și oferte personalizate, folosim Retargeting.bz (Adresa: Str. Nicolae Caramfil, Nr. 49, Etaj 1, Sector 1, București, Cod Unic de Înregistrare (CUI): RO34270947, Nr. Înreg. Registrul Comerțului: J40/3525/23.03.2015, E-mail: info@retargeting.biz, Număr de telefon: +40-727-383-165), un soft de marketing automatizat, dedicat magazinelor online.
 • Aceste activități nu au niciun efect legal sau alt efect semnificativ similar asupra utilizatorilor. Singura consecință a folosirii acestui mecasnim de profilare este pentru ca utilizatorii să primească reduceri și oferte personalizate de marketing. Utilizatorul poate opta să nu mai fie profilat sau să nu mai primească comunicări comericiale, fără niciun efect, altul în afară de a primi aceste reduceri sau oferte personalizate de marketing.
 • Cu scopul de prelucrare, monitorizare a activităților (profilare) și interacțiune cu site-ul, Retargeting.biz trebuie să colecteze în mod automat și să stocheze următoarele date cu caracter personal: e-mail, număr de telefon, nume, prenume, sex, data nașterii, oraș, județ adresa IP (inclusiv posibila locație), browser, order ID, cod de reducere, valoare reducere, cost transport, valoare totală, comandă, preț individual produse comandate, variații de produs, produse, dispozitiv, sistem de operare, locul adresei IP, data și ora  vizitării paginii, vizitare pagina, vizitare categorie, vizitare brand, click pe poză, mouse over coș, mouse over preț, scroll up, scroll down, adăugare în coș, ștergere din coș, selectare variație, adăugare în wishlist, comentariu, Like pe Facebook, vizitare pagina de ajutor.
 • Categoriile de persoane vizate sunt vizitatori, utilizatori înregistrați sau clienți ai site-ului, după caz, în funcție de serviciul ales. Datele vizitatorilor vor fi stocate timp de 2 luni, iar cele ale utilizatorilor înregistrați sau clienților timp de 3 ani.
 • Pentru a-și presta serviciile, Retargeting.biz folosește terți (subcontractori) din EEA și SUA (numai pentru notificările push), iar transferul de date cu caracter personal este făcut în temeiul Scutului de Confidențialitate UE-SUA,: datele sunt reținute/stocate pe durata contractului dintre cele doua părți.
 • Cookie-uri: acest site trebuie să folosească cookie-uri first party și va da acces lui Retargeting.biz la aceste informații. Acest cookie este plasat de acest site și, prin urmare, poate fi folosit doar în legătura cu acest site. În consecință, o legatură între monitorizarea internă a utilizatorilor acestui site si monitorizarea pe alte site-uri nu este tehnic posibilă prin acest cookie.
 • Pentru a te dezabona de la comunicările trimise de Retargeting.biz trimite un e-mail la adresa office@katartis.ro.

 

În ce țări transferăm datele dvs. cu caracter personal

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.

Nu transmitem datele către nicio entitate, publică sau privată, din afara României. Dacă aceasta situație va apărea, vă vom notifica cu cel puțin 48 de ore înainte de a acțiunea de transmitere pentru a avea suficient timp să interveniți în cazul unui dezacord.

 

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație si le stocam pe servere securizate, asigurând in acelasi timp redundanța datelor.

Pentru efectuarea plăţilor folosim serviciile procesatorului de plăţi MobilPay. Orice informaţii privitoare la plăţi sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

Ce drepturi aveți

Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. Accesul la datele se va putea face automat din contul de client după autentificarea pe site.

De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. Ștergerea datelor este un proces ireversibil, documentele și informatțile șterse nu vor mai putea fi recuperate ulterior.
Daca doriti acest lucru, puteti trimite o solicitare pe adresa de email office[at]katartis.ro

 

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate.

0
X