Cine nu iubește Crăciunul?

Cine nu iubește Crăciunul?

Aromă de ciocolată caldă cu scorțișoară, cadouri, bradul luminos, împodobit cu migală de  mânuțe mici și mari. Dar mai mult decât atât, povești care să ne încânte inima de frumos și zilele de aventuri. 

Și uite așa, ne strângem rând pe rând în jurul bradului, ascultăm colinde și ne pregătim de vocea caldă ce ne va conduce pe meleaguri nemaivăzute, de unde aflăm cele duioase experiențe ale prietenilor noștri, Franklin, Lieselotte, Clara și Friz. 

Crăciunul e un moment al apropierii dintre oameni, al magiei, generozității și faptelor bune. Anul acesta, Moș Crăciun aduce trei întâmplări pline de suspans, amuzament și totodată povețe care să ne inspire în anul ce vine. 

Franklin și cadoul de Crăciun

În perioada sărbătorilor ne aplecăm mai mult atenția asupra celor din jurul nostru, ne gândim la cei mai puțin norocoși pentru care fiecare gest contează. Atunci când școala lui Franklin decide să organizeze colecta anuală de jucării pentru copiii nevoiași, simpatica țestoasă întâmpină o mică dificultate. Deși are multe jucării, unele de care chiar a uitat pentru că nu au mai fost folosite, Franklin nu găsește puterea de a le da mai departe. 

Oare va reuși eroul nostru să învețe lecția generozității? Vă invităm într-o poveste de suflet despre fapte bune, despre bucuria dăruirii din toată inima. O narațiune ușor de parcurs, cu limbaj accesibil este ideală pentru serile de iarnă, cuibăriți în pături pufoase. Și în spiritul cadourilor, jucăria Franklin poate fi alături de voi în această aventură. 

Lieselotte în zăpadă

Vă amintiți de cea mai poznașă văcuță? Anul acesta are o sarcină extrem de importantă. Pentru că viața la fermă nu este niciodată plictisitoare, Lieselotte îl ajută pe poștaș să împartă cadourile de sărbători. Ce poate fi mai frumos decât bucuria celor cărora le trece pragul? Ei bine, se pare că pentru protagonista noastră acesta este cel mai frumos mod în care poți petrece Ajunul Crăciunului. 

La final de misiune, însă, se întâmplă ceva cu totul neașteptat. În drum spre fermă, obosită, simpatica noastră poștăriță se rătăcește cu tot cu cadoul pentru cei de la fermă. Oare va ajunge la timp acasă? Aflați împreună din povestea „Lieselotte în zăpadă”, care vă așteaptă cu umorul consacrat și limbajul jucăuș. În plus, jucăria Lieselotte este aici pentru o experiență autentică.

Spărgătorul de nuci

Nimic nu este mai frumos pentru auz în perioada sărbătorilor decât sunetul colindelor sau notele armonioase ce le compun. Și cum poveștile cu adevărat atractive sunt experiențe multisenzoriale îți propunem o versiune de nerefuzat. „Spărgătorul de nuci” este mai mult decât o carte, este o cutiuță muzicală ce te poartă pe meleaguri noi, tocmai în Regatul Dulciurilor. 

Clara și Friz sunt ghizii voștri prin lumea copilăriei autentice, cu iz de turtă de dulce, o copilărie sensibilă și inocentă, unde fiecare copil are curajul de a visa. Lăsați-vă purtați de imaginație, acompaniați de „Valsul florilor” și versuri încântătoare pentru minte și suflet. Ori de câte ori întoarceți cheița, magia reîncepe.

Praf de magie

Vă dorim, așadar, să vă înconjurați de poveste și frumos, să vă lăsați sufletul să zboare pe culmi înalte de bucurie, să zâmbiți din inimă și clinchetul clopoțeilor să vă vestească sărbători cu împlinire. Crăciun fericit, cu străluciri de steluțe în geam și un Moș Crăciun bogat!

Și încă ceva, copilăria vă întâmpină mereu cu brațele deschise la Editura Katartis!

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

0
X