Librării pentru copii și oameni mari – De unde ne luăm doza de lectură

Toate pânzele sus!

În acest articol ne continuăm călătoria în lumea cărților și poposim în două spații culturale dedicate copiilor și părinților deopotrivă.

Aici timpul stă în loc, iar copilăria capătă mai multă culoare. Înconjurați de cărți fantastice sau de aventură, basme și povești cu morală, copiii se simt mari și puternici, fiind pregătiți pentru orice aventură.

Iar dacă ești mare, momentele petrecute într-o librărie te vor face să te simți din nou copil și te vor scoate cât ai clipi din monotonia cotidianului.

Așadar, hai să vedem care sunt destinațiile către care ne poartă pasiunea pentru lectură.

#1 Librăria Bookstory

Librăria Bookstory este un spațiu cald, primitor și atractiv din Cluj-Napoca, potrivit atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Este locul acela unde poți atinge și admira cărțile, le poți simți parfumul și le poți afla povestea răsfoindu-le.

De cum pășești în librărie, ești întâmpinat de oameni amabili și prietenoși, care te vor ghida către rafturile cu titluri atent alese, jocuri și jucării educative.

Iar dacă îți plac evenimentele culturale și educative, află că la Bookstory se organizează frecvent lansări de carte, activități pentru copii, dar și întâlniri cu iubitorii de lectură.

O librărie de suflet în care vei descoperi că cititul e un obicei simplu și nepretenţios. Un obicei sănătos pentru minte și suflet, ce trebuie încurajat de la cele mai fragede vârste.

Hai să descoperi librăria Bookstory alături de micuțul tău! O găsești la adresa: Bulevardul Eroilor nr. 6-8, Cluj-Napoca.

#2 Eco Băcănia Happy-Copou

Următoarea oprire este la Eco Băcănia Happy-Copou din Iași, un loc născut din bucuria de a trăi în armonie cu natura. O poveste despre dragostea pentru oameni, planetă și frumos.

Ce găsești dacă ajungi în acest loc happy? În primul rând o mulțime de produse cu eticheta curată, care mai de care mai îmbietoare.

De exemplu, aici îți poți începe ziua cu o cafea și un croissant delicios sau poți veni cu cel mic pentru a descoperi colecția de cărți pentru pitici și adulți. Pentru că doar prin lectură și educație putem învăța să facem lucrurile mai bine și mai frumos.

Te invităm să descoperi și tu acest mic paradis al produselor organice pentru trup și suflet. Cărticelele editurii noastre vă așteaptă să le răsfoiți și să plecați cu ele acasă!

Băcănia se află pe strada Alexandru Lăpușneanu, Nr. 7B, vis-a-vis de Galeriile D.I. Grumăzescu.

Copilul tău iubește să-și petreacă timpul printre cărți? Iată alte 4 librării pentru micii iubitori de joacă și lectură.

Să evadăm în lumea cărților!

Îndeamnă-l pe cel mic să caute comori printre rafturile librăriilor.

Să exploreze tărâmuri noi și îndepărtate, să fie curios, să rezolve mistere și să ia parte la năzdrăvăniile celor mai iubite personaje din universul literar.

Puteți răsfoi împreună cărțile care ți-au fermecat anii copilăriei, sau puteți descoperi cele mai noi și frumoase povești pentru copii.

Iar pentru momentele când nu ai timp să te aventurezi prin oraș în căutarea poveștilor favorite, nu uita că te așteptăm online cu cele mai simpatice cărți pentru copii.

Acestea sunt mereu pregătite să ajungă la piticul tău.

Hai să le descoperi pe toate!

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

0
X