„Creaturi magice și bestii legendare”: o aventură fantastică în jurul lumii

Legendele și miturile sunt o sursă infinită de inspirație și cultură.

Ele spun povestea unor lumi îndepărtate, în care oamenii trăiau în armonie cu natura, având o legătură strânsă cu divinitatea și sacralitatea. O lume cu eroi puternici, zei meschini și bestii înfricoșătoare.

Fie că s-au născut din puterea gândului, fie că au existat cu adevărat, personajele și poveștile mitologice ne îmbogățesc universul interior, trezind imaginația și nevoia de visare încă de la cele mai fragede vârste.

De aceea, în acest articol ne aventurăm într-o călătorie fabuloasă, în care mituri și legende din toată lumea se întâlnesc într-o carte interactivă, pe care cei mici o pot savura pe îndelete.

O carte care ne poartă pe urmele unui trecut enigmatic, în locuri pline de mister, întâmplări de neînțeles și creaturi fascinante.

Hai să o descoperim împreună!

O călătorie printre mituri și legende

Creaturi magice și bestii legendare” îi invită pe cei mici să pășească pe tărâmul imaginației și să întâlnească creaturi legendare care i-au fascinat pe oamenii din toate timpurile.

Profesorul Mortimer de la Universitatea din Oxford, specialist în povești și mituri populare, pornește într-o expediție captivantă împreună cu Millie, fiica sa. Cei doi călătoresc prin diferite țări pentru a spune povestea unor creaturi fantastice, care au dat naștere celor mai cunoscute mituri și legende.

În drumul lor, descoperă unicorni, dragoni, goblini, păsări de foc și multe alte bestii înfricoșătoare. Entuziasmul lui Millie se împletește cu realitatea științifică a tatălui său, cititorii fiind îndemnați să speculeze și să privească cu atenție paginile cărții. Acestea ascund creaturi nevăzute, pe care le poți zări doar cu ajutorul lanternei magice.

Așadar, te așteaptă o aventură plină de surprize, narată și ilustrată cu măiestrie, pe înțelesul celor mici.

Beneficiile mitologiei pentru copii

Legendele și poveștile mitologice sunt o comoară pentru cei mici.

Acestea le insuflă valori morale și le modelează gândirea.

Îi ajută să înțeleagă simboluri și mesaje criptate prin intermediul personajelor fantastice, alături de care drumul descoperirii și al cunoașterii devine mai accesibil și mai ușor.

Pe de altă parte, universul mitologiei este o experiență culturală. Copiii fac cunoștință cu noi moduri de a trăi și de a gândi, călătorind în timp și spațiu pe aripile imaginației. Astfel, fiecare legendă le deschide poarta către noi civilizații și le ghidează pașii într-o frumoasă expediție culturală în jurul lumii.

Și desigur, miturile și legendele îi apropie pe micuți de cărți ca prin magie. Acestea le oferă o experiență fermecătoare, plină de suspans, locuri, întâmplări și creaturi nemaiîntâlnite, hrănind creativitatea și curiozitatea prichindeilor.

Descoperă peste 30 de bestii fantastice!

Copiii au fost dintotdeauna fascinați de puterile supranaturale ale eroilor preferați.

„Creaturi magice și bestii legendare” îi ajută să descopere o parte nemaivăzută a lumii, cu animale și creaturi inedite din mitologie, ce se se ascund printre filele cărții.

Ești pregătit să pornești pe urmele personajelor legendare? Înarmează-te cu răbdare și curaj, aprinde lanterna și începe căutarea alături de micuțul tău!

La editura Katartis găsești cele mai frumoase povești și cărți educative.

Explorează biblioteca noastră și cultivă dragostea pentru lectură a puiului tău cu titlurile potrivite.

Te așteptăm!

 

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

0
X