Pășește pe tărâmul muzical alături de Paco: descoperă 5 aventuri noi

Copiii au o înclinație naturală către muzică.

De la cele mai fragede vârste, piticii se antrenează cu entuziasm în activitățile însoțite de cântece, familiarizându-se cu limbajul muzical.

Sunetele le trezesc emoții plăcute, le produc bucurie, îi relaxează și îi acompaniază pas cu pas, de-a lungul copilăriei.

Îi ajută să fie empatici, creativi și mai atenți, să-și înțeleagă sentimentele, să-și dezvolte aptitudinile cognitive, dar și inteligența emoțională. O singură artă, cu atât de multe beneficii pentru copii!

Astfel, pe lângă joc, muzica este cea mai sigură cale de acces la sufletul unui copil. Este un portal către lumea lor interioară magică, o lume veselă și colorată cu zâne și ființe fabuloase.

Paco, ghidul micilor artiști muzicali

Copiii descoperă treptat plăcerea de a cânta, de a asculta și chiar de a crea muzică. Cum?  Prin jocuri, cărți sonore, audiții muzicale și alte modalități educative.

Cărțile muzicale pentru copii Paco îmbină plăcerea lecturii cu farmecul sunetelor, fiind o cale de evadare în miraculosul univers muzical.

Colecția își propune să dezvolte într-un mod atractiv și jucăuş abilităţile muzicale şi sensibilitatea artistică a copiilor.

De asemenea, cu fiecare poveste, micuții își extind cultura muzicală. Ei se familiarizează cu cele mai populare genuri muzicale, dar și cu instrumentele care stau la baza acestora.

În lumea lui Paco, copiii și adulții călătoresc în timp și spațiu, descoperind creațiile unor mari compozitori și artiști muzicali. Ei intră în pielea personajelor și trăiesc experiențele acestora cu ajutorul butoanelor sonore care se pot apăsa.

În plus, textele scurte și ilustrațiile expresive îi ajută pe micuți să se destindă și să urmărească firul narativ al poveștilor cu plăcere şi interes.

Află mai multe despre cum ne ajută muzica și care sunt beneficiile pentru copii.

Pe urmele muzicii prin orașele americane

Ghidat de pasiunea pentru cântece și dans, cățelul meloman străbate lumea în lung și-n lat pentru a descoperi cea mai frumoasă artă din lume: MUZICA!

În Paco și hip-hopul, îndrăgitul nostru personaj ajunge tocmai în New York, în cartierul Bronx, acolo unde a luat naștere hip-hopul. El se simte foarte bine aici și își face rapid noi prieteni. Astfel, se alătură unui grup de breakeri talentați, alături de care explorează lumea colorată și vibrantă a hip-hopului.

Distracția continuă în Manhattan, pe ritmul muzicii disco. În cartea Paco și muzica disco, talentatul cățel participă la un concurs de dans și se bucură de sunetele instrumentelor electronice, de costumele strălucitoare și de jocul luminilor multicolore ce însuflețesc ringul de dans. Ce atmosferă!

În povestea Paco și jazzul, cățelul meloman își continuă călătoria pe continentul american. Astfel, el ajunge în New Orleans, orașul jazzului. Acompaniat de saxofonul său, Paco pornește într-o aventură muzicală de neuitat, în care micii cititori se pot delecta cu sunete de trompetă, clarinet, vioară, chitară, trombon și multe alte instrumente ce dau viață jazzului.

În zbor spre Africa, o destinație surprinzătoare

Paco zboară pentru prima oară cu avionul. El călătorește cu prietenul său, Bakary, care este nerăbdător să-i prezinte locul în care s-a născut.

Alături de cele două personaje, copiii descoperă sunetele unor instrumente fascinante. Tobe tama, tobe djembé, sanza, oud, kora, brățări din scoici sau fructe uscate și multe alte surprize muzicale.

Descoperă Paco și muzica africană, o poveste care-l va captiva pe micul tău explorator.

În vizită la Opera din Paris, un loc magnific

Dornici să afle mai multe despre lumea artei și a spectacolelor de operă, Paco și prietena sa, Betty, vizitează frumoasa Operă din Paris.

Cei doi pășesc într-o lume cu voci inedite, artiști plini de grație, decoruri fermecătoare și costume elegante. Un loc fabulos pe care cei mici au ocazia să-l descopere prin intermediul ilustrațiilor viu colorate, dar și cu ajutorul celor 11 butoane muzicale.

Bucură-te de o experiență muzicală deosebită cu povestea Paco la Operă și cultivă latura artistică a micuțului tău.

Descoperă cele cinci aventuri noi cu Paco

Prin muzică, stimulăm, fructificăm şi consolidăm imaginaţia debordantă a micuților. Îi ajutăm să-și dezvolte zestrea nativă și să-și cunoască potențialul creativ.

De asemenea, atunci când vă lăsați purtați de valul muzicii, tu și piticul tău puteți petrece timp prețios împreună, comunicând mai eficient.

Apasă împreună cu puiul tău butoanele muzicale de pe fiecare pagină și ascultați cum prind viață poveștile iubitului cățel meloman.

Ca prin magie, cu ajutorul acestor cărți, veți deveni muzicieni fantastici!

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

0
X