Geografie în versuri pentru pitici. Descoperă enciclopedia „Lumea noastră”

Curioși din fire, copiii își folosesc toate simțurile pentru a descoperi lumea.

Încercând să înțeleagă ce se întâmplă în jurul lor, cei mici ating, miros, gustă, privesc și ascultă, asemeni unor mici exploratori mereu puși pe șotii.

Cu cât o experiență este mai interactivă, cu atât mai bine.

De aceea, este datoria noastră să le hrănim curiozitatea, ajutându-i să înțeleagă lumea în care trăiesc.

Cărțile sunt o sursă nemărginită de cunoștințe, emoții și experiențe. Acestea stimulează gândirea piticilor și îi sprijină pe tot parcursul dezvoltării lor.

Enciclopedia „Lumea noastră” este o carte-glob fascinantă, care le permite copiilor să exploreze planeta cu toate simțurile, oferindu-le o experiență unică.

Hai să o descoperim împreună!

„Lumea noastră”, de Sue Gallion și de Lisk Feng

Enciclopdia „Lumea noastră” este o introducere jucăușă și captivantă în geografia minunatei noastre planete.

Prin rime și ilustrații atractive, copiii pornesc într-o aventură spectaculoasă în jurul lumii. Călătorind prin munți, de-a lungul râurilor, deșert, savană, păduri tropicale sau ținuturi înghețate, cei mici și cei mari explorează continentele și află informații interesante despre fiecare.

Paleta plăcută de culori și tablourile detaliate îi încurajează pe cititori să studieze cu atenție fiecare habitat. Astfel, firul narativ se împletește cu vizualul deosebit al cărții, captând atenția prichindeilor.

Textul poate fi citit în două moduri. Pe de-o parte, te bucuri de un poem ce străbate cu uimire și curiozitate o lume fantastică. Pe de altă parte, îți consolidezi cultura generală cu descrieri științifice ale varietății de ecosisteme și forme de relief care dau viață planetei noastre.

O carte-glob pentru pitici curioși

Pe lângă bogăția de informații, această enciclopedie mai vine cu o surpriză. Datorită modului ingenios în care a fost concepută, cartea se transformă într-un glob.

Mai exact, partea de sus ia forma unui glob, iar partea de jos are rol de suport. Atunci când o deschizi complet, enciclopedia ia forma globului și devine mai atractivă pentru copii.

În plus, structura solidă a cărții va rezista lecturilor repetate și opțiunilor de afișare, oferindu-le micilor cititori o experiență interactivă deosebită.

Explorează Pâmântul, casa primitoare a tuturor

Această călătorie vă poartă prin pădurile verzi și mărețe, prin pășunile însorite din savana Africii, printre lianele pădurilor tropicale, prin deșertul uscat, dar și prin tundrele întunecate ale Arcticii.

Veți urca dealuri și munți, veți cuceri vârfuri abrupte și veți coborî prin văi line și întinse, printre nori groși, mângâiați de soare și vânt. La final, veți poposi pe o insulă pustie, înconjurată de ape limpezi, privind spre cerul albastru.

Ce lume minunată!

Să învățăm geografie prin lectură!

Prin intermediul enciclopediei „Lumea noastră”, copiii primesc informații interesante despre geografia planetei noastre, studiază imaginile atractive și își lărgesc orizontul cunoașterii.

În același timp, cei mici sunt motivați să își continue drumul către noi descoperiri despre lumea înconjurătoare.

Piticii pot parcurge conținutul cărții alături de părinți sau profesori, având astfel ocazia să dezvolte și să aprofundeze lucrurile pe care le-au învățat.

Explorați, visați și minunați-vă împreună! Lumea noastră e plină de locuri magice.

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

0
X